Engleski Srpski
Tel: 051 327- 430, 301-897
Braće Pišteljića 1
(preko puta tvornice "Vrbas")
78000 Banja Luka
Email: kors@blic.net
Elektroinstalacije
Razvodni Ormari
Električni radijatori - GLAMOX
Daljinsko upravljanje grijanjem
Grijući kablovi - DEVI
Gromobrani sa ranim startovanjem - SERELI
UPS uređaji - RIELLO ITALY
RADE KONČAR - kontaktori, sklopke i releji
Kompenzacija reaktivne energije
Rezni alati - DIEWE NJEMAČKA
Krovni pokrivači - TEGOLA CANADESE
Izolacija

Krovni pokrivači - TEGOLA CANADESE

Kvalitet i ljepota blistaju na krovu sa potpisom TEGOLA CANADESE, proizvođača koji nudi najširi i najatraktivniji izbor bitumenskih šindri raspoloživih na svakom tržištu. Otporne na atmosferske uticaje, dugotrajne i bez potrebe za posebnim održavanjem - ove karakteristike su uvijek garantovane ako je krov potpisan imenom TEGOLA CANADESE. Kvalitet TEGOLA CANADESE, rezultat je specijalnog proizvodnog procesa koji koristi prirodne sirovine visokih tehničkih karakteristika, korištenih u proizvodnji krovne šindre. TEGOLA CANADESE znači sigurnost, praktičnost i zaštitu, kao osnovne vrijednosti za moderno stanovanje u blagostanju.

Ponuda

TEGOLA CANADESE je krovni materijal koji zbog svoje mogućnosti prilagođavanja odgovara praktično svim vrstama krova. Kvalitet, dugoročnost i garancije ovog krovnog pokrivača su neki od razloga zašto je kompanija "KORS" izabrala da bude ovlašteni distributer ovog krovnog pokrivača. Šindre Tegole zadovoljiće, kako tehničke, tako i estetske kriterije. Polaganje Tegole je brzo i jednostavno te nam nisu potrebni posebni komadi za rubove, sljemena, žljebove i sl. To znači ušteda i vremena i novca.

U našoj prodajnoj paleti možete naći sve vrste i boje ove šindre, kao i sav prateći materijal i pribor (materijal za pričvršćivanje, mreže protiv insekata, sve tipove ventilacionih otvora, snjegobrane - pocinčane i bakarne, ljepila - sve vrste pakovanja, alu bar folije, hidroizolacijske bitumenske varene trake). Kompanija "KORS" pored prodaje vrši i postavljanje TEGOLE CANADESE. Za Tegolu koju mi prodajemo garancija su sertifikati: ISO 9001 i ISO 14001 i ATEST O KVALITETU INSTITUTA " IMS " BEOGRAD.Vrste i boje

Svaka šindra TEGOLA CANADESE tipa Standard, Traditional , Mosaik, Gothik, Liberty i Master izrađena je od pet slojeva: keramičkih granulata, impregnirano stakleno vlakno, dva sloja bitumena i donjeg sloja od kvarcnog pijeska. Sastavni dijelovi šindreTEGOLA CANADESE ne trunu, stoga možemo ovaj krovni pokrivač upotrebljavati na području agresivnih vremenskih prilika.
Bakarna šindra TEGOLA CANADESE ima sljedeći sastav: adheziv, bakarni laminat, bitumen Tia-Juana HP, Stakleno vlakno, coating olakšano, stakleni voal, bitumen Tia-Juana oksidiran, polipropilenski film.

Vrste

Prestige elite

Prestige compact

Prestige traditional

Boje

Master

Mosaik

Gothik

Liberty

Traditional

StandardKrovni prozori

VIŠE SVJETLOSTI, VEĆI KOMFOR

Rješenja ponuđena prozorom Zenith uspjevaju da zadovolje svaki oblik projektnih zahtjeva.

Prozori su proizvedeni sa rubovima u aluminijumu ili bakru i to u deset različitih veličina. Upotrebljena su tri tipa stakla. Prozori mogu biti obogaćeni zavjesama koje filtriraju svjetlost, koje zatamnjuju ili lepezastim zavjesama. Mogu zatim, biti zaštićeni spoljnim aluminijumskim roletnama. Čitav niz priloga i automatizama čine ih posebno funkcionalnim.

Prozor Zenith je na raspolaganju u tri tipa:
  • Izolujući prozor standard sa ojačanim staklom
  • Izolujući prozor koji štedi energiju sa nisko-propusnim staklom
  • Izolujući sigurnosni prozor koji štedi energiju sa višeslojnim nisko-propusnim staklom


U našoj prodajnoj paleti možete naći i krovne prozore tipa Zenith italijanskog proizvođača TEGOLA CANADESE u nekoliko dimenzija sa različitim načinima otvaranja:

55 x 78 cm 134 x 98 cm
55 x 98 cm 66 x 98 cm
78 x 98 cm 66 x 118 cm
74 x 140 cm 78 x 118 cm
114 x 118 cm 94 x 98 cm

Copyright © 2011 KORS DOO All rights reserved